KSIĄŻKA
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) [KSIĄŻKA]+[CD]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Bernhard Gahm |
Wykonawca | Various |
Ilość stron | 128 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste. |
EAN | 9788379930067 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Bernhard Gahm |
Wykonawca | Various |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | Rea |
Ilość stron | 128 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xCD], [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x23,5 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Długość (razem z opakowaniem) | 230 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 12 |
Various
Pozostałe
Książki