KSIĄŻKA
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) [KSIĄŻKA]+[CD]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Bernhard Gahm
Wykonawca Various
Ilość stron 128
Okładka broszurowa
Opis Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.
EAN 9788379930067
Dział KSIĄŻKA
Autor Bernhard Gahm
Wykonawca Various
Rok wydania 2014
Wydawca Rea
Ilość stron 128
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xCD], [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x23,5 cm
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Długość (razem z opakowaniem) 230
Wysokość (razem z opakowaniem) 12