KSIĄŻKA
W Kuchni. Pieczywo domowego wypieku [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Silvana De Lauro
Ilość stron 64
Okładka broszurowa
Opis Pomocne wskazówki i praktyczne rady dotyczące zagniatania, wyrabiania i pieczenia ciasta chlebowego.Dzięki nim wypieki domowe - chleb, focaccia i tigella - okażą się łatwym zadaniem... Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
EAN 9788375127096
Dział KSIĄŻKA
Autor Silvana De Lauro
Rok wydania 2012
Wydawca Olesiejuk Sp. z o.o.
Ilość stron 64
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 19x23,5 cm
Wysokość (razem z opakowaniem) 3
Szerokość (razem z opakowaniem) 190
Długość (razem z opakowaniem) 234