KSIĄŻKA
W Kuchni. Pieczywo domowego wypieku [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Silvana De Lauro |
Ilość stron | 64 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Pomocne wskazówki i praktyczne rady dotyczące zagniatania, wyrabiania i pieczenia ciasta chlebowego.Dzięki nim wypieki domowe - chleb, focaccia i tigella - okażą się łatwym zadaniem... Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani. |
EAN | 9788375127096 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Silvana De Lauro |
Rok wydania | 2012 |
Wydawca | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Ilość stron | 64 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 19x23,5 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 3 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 190 |
Długość (razem z opakowaniem) | 234 |
Silvana De Lauro
Pozostałe
Książki