KSIĄŻKA
Technika w produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze [KSIĄŻKA]
6599
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Katarzyna Kocierz |
Ilość stron | 288 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy. |
EAN | 9788302147371 |
Dział | KSIĄŻKA |
Tytuł oryginalny | Technika w produkcji cukierniczej Wyroby cukiern |
Autor | Katarzyna Kocierz |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 288 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Przedmioty zawodowe
Książki