KSIĄŻKA
Technika w produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze [KSIĄŻKA]

6599

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Katarzyna Kocierz
Ilość stron 288
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu  BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.
EAN 9788302147371
Dział KSIĄŻKA
Tytuł oryginalny Technika w produkcji cukierniczej Wyroby cukiern
Autor Katarzyna Kocierz
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2014
Wydawca WSIP
Ilość stron 288
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm