KSIĄŻKA
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 176 |
Okładka | miękka ze skrzydełkami |
Opis | Smaki na każde podniebienie. Są zarazem wykwintne i proste Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu |
EAN | 9788328074637 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2020-02-26 |
ISBN | 978-83-280-7463-7 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2020 |
Ilość stron | 176 |
Okładka | miękka ze skrzydełkami |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 190 x 235 x |
Opracowanie zbiorowe
Przekąski, sałatki i surówki
Książki