KSIĄŻKA
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 176
Okładka miękka ze skrzydełkami
Opis Smaki na każde podniebienie. Są zarazem wykwintne i proste Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu
EAN 9788328074637
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2020-02-26
ISBN 978-83-280-7463-7
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2020
Ilość stron 176
Okładka miękka ze skrzydełkami
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 190 x 235 x