KSIĄŻKA
Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa - Mark Tilling [KSIĄŻKA]
5799
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Ciasta, desery |
Autor | Mark Tilling |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
EAN | 9788375413328 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2017-09-29 |
ISBN | 978-83-7541-332-8 |
Autor | Mark Tilling |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2017 |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 270 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 210 |
Pozostałe
Książki