KSIĄŻKA
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3 [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Biotechnologia, technologia żywności |
Autor | Marzanna Zienkiewicz |
Ilość stron | 184 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. |
EAN | 9788302135903 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Marzanna Zienkiewicz |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 184 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Biotechnologia, technologia żywności
Książki