KSIĄŻKA
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3 [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
Autor Marzanna Zienkiewicz
Ilość stron 184
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
EAN 9788302135903
Dział KSIĄŻKA
Autor Marzanna Zienkiewicz
Rok wydania 2013
Wydawca WSIP
Ilość stron 184
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Szerokość (razem z opakowaniem) 165
Długość (razem z opakowaniem) 240