KSIĄŻKA
Przysmaki kuchni myśliwskiej - Henryk Dębski [KSIĄŻKA]

9998

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Henryk Dębski
Ilość stron 288
Okładka twarda
Opis Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku. Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak. W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.
EAN 9788381726948
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-01-13
ISBN 978-83-8172-694-8
Autor Henryk Dębski
Rok wydania 2021
Ilość stron 288
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 210 x 285 x