KSIĄŻKA
Po pierwsze tradycja. Książka zwyciężczyni programu MasterChef - Aleksandra Juszkiewicz [KSIĄŻKA]
Wysyłamy w 24h
Zamów w ciągu 2 godzin 39 minut,
a otrzymasz produkt już w poniedziałek!
Kategoria | Dania główne |
Autor | Aleksandra Juszkiewicz |
Ilość stron | 200 |
Okładka | twarda |
Opis |
Opowieść kulinarna zwyciężczyni dziewiątej edycji programu MasterChef. Kuchnia polska jest zaskakująca, pełna smaków i wariacji... Chciałam zaakcentować moją przynależność do jednego z najpiękniejszych miejsc w Europie - Warmii i Mazur. Dlatego właśnie znajdziecie w tej książce wiele przysmaków z tego regionu. Zdaniem Aleksandry Juszkiewicz, nie trzeba sięgać po egzotyczne produkty, aby stworzyć potrawę doskonałą. Wystarczy bogactwo rodzimych pól, lasów i jezior. Wśród propozycji pojawiają się więc takie rarytasy, jak: leśne grzyby z proziakami, żeberka z leszcza, farszynki, plińce czy słodkie makowniki. Przepisy są nieskomplikowane, a składniki łatwo dostępne. Ola wiele tradycyjnych dań wzbogaciła autorską nowoczesną nutą. Warto spróbować tej wersji kuchni Warmii i Mazur i przekonać się, jakie bogactwo smaków kryje jeden z najpiękniejszych regionów naszego kraju. |
EAN | 9788380537996 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2020-12-28 |
ISBN | 978-83-8053-799-6 |
Autor | Aleksandra Juszkiewicz |
Rok wydania | 2020 |
Ilość stron | 200 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 260 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 204 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |