KSIĄŻKA
Pierogi Solejukowej [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 120
Okładka twarda
Opis

Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.

Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !

EAN 9788379454853
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2016-11-23
ISBN 978-83-7945-485-3
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2016
Ilość stron 120
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Długość (razem z opakowaniem) 255
Szerokość (razem z opakowaniem) 200
Wysokość (razem z opakowaniem) 18