KSIĄŻKA
Pierogi Solejukowej [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 120 |
Okładka | twarda |
Opis |
Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane. Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie ! |
EAN | 9788379454853 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2016-11-23 |
ISBN | 978-83-7945-485-3 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2016 |
Ilość stron | 120 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 255 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 200 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 18 |
Opracowanie zbiorowe
Pozostałe
Książki