KSIĄŻKA
Obsługa konsumenta. Podręcznik cz.1 - Jargoń Ryszard [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | JARGOŃ RYSZARD |
Opis | Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań). |
EAN | 9788302078446 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
ISBN | 83-02-07844-1 |
Nr katalogowy | 50902 |
Autor | JARGOŃ RYSZARD |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2010 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki