KSIĄŻKA
Obsługa konsumenta. Podręcznik cz.1 - Jargoń Ryszard [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor JARGOŃ RYSZARD
Opis Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).
EAN 9788302078446
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
ISBN 83-02-07844-1
Nr katalogowy 50902
Autor JARGOŃ RYSZARD
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2010
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]