KSIĄŻKA
Mięso I Inne Przysmaki Z Ogniska (twarda) - Carsten Bothe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Carsten Bothe
Ilość stron 120
Okładka twarda
Opis Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.
Przeczytaj i wypróbuj!
- Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
- Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
- Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
- Jak gotować i piec na ogniu
- 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!
EAN 9788370737627
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2009-04-24
Tytuł oryginalny Mięso I Inne Przysmaki Z Ogniska (twarda)
ISBN 978-83-7073-762-7
Autor Carsten Bothe
Rok wydania 2009
Wydawca Multico
Ilość stron 120
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 15 x 21 cm
Szerokość (razem z opakowaniem) 150
Długość (razem z opakowaniem) 220
Wysokość (razem z opakowaniem) 13