KSIĄŻKA
Mięso I Inne Przysmaki Z Ogniska (twarda) - Carsten Bothe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Carsten Bothe |
Ilość stron | 120 |
Okładka | twarda |
Opis |
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem. Przeczytaj i wypróbuj! - Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko - Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać - Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem - Jak gotować i piec na ogniu - 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła! |
EAN | 9788370737627 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2009-04-24 |
Tytuł oryginalny | Mięso I Inne Przysmaki Z Ogniska (twarda) |
ISBN | 978-83-7073-762-7 |
Autor | Carsten Bothe |
Rok wydania | 2009 |
Wydawca | Multico |
Ilość stron | 120 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 15 x 21 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 150 |
Długość (razem z opakowaniem) | 220 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 13 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki