KSIĄŻKA
Garnek Rzymski (twarda) - Ewa Hangel [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Ewa Hangel |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Opis |
Skąd pomysł na rzymskie garnki? Przeniosłam ogrodowe kociołkowanie, które uwielbiam, do garnka rzymskiego. Po to, by móc biesiadować z rodziną przy zdrowych pysznych daniach jednogarnkowych przez cały rok.
Dlaczego właśnie rzymski garnek? Bo daje niesamowite smaki i zapachy, piecze się zdrowo i można całkowicie wyeliminować tłuszcz. Świetny zarówno do mięs, ryb jak i warzyw. Idealny na wieczorne biesiady dla każdego, kto kocha wspaniałe smaki.
Autorka Uwielbiam gotować. Gdy wchodzę do kuchni, wszystko się do mnie uśmiecha. Może powiecie, że to przejaw jakiegoś wariactwa, ale tak nie jest. Gotowanie w domu jest moją wielką pasją i, obok kociołkowania w plenerze, daje mi mnóstwo satysfakcji. Skąd pomysł na rzymskie garnki? Przeniosłam kociołkowanie w ogrodzie, które uwielbiam, do domu. Po to, by móc biesiadować z rodziną przy zdrowych, pysznych daniach jednogarnkowych przez cały rok. Dlaczego właśnie rzymski garnek? Bo gotowane w nim potrawy mają niesamowity smak i zapach, są zdrowe i można je przyrządzać bez używania tłuszczu. Jest świetny zarówno do mięs, ryb, jak i warzyw. Idealny na wieczorne biesiady dla każdego, kto kocha wspaniałe smaki. Autorka Ewa Hangel - Autorka książek kulinarnych. W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania i wspaniałych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku. |
EAN | 9788362304417 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-11-29 |
Tytuł oryginalny | Garnek Rzymski (twarda) |
ISBN | 978-83-62304-41-7 |
Autor | Ewa Hangel |
Rok wydania | 2011 |
Wydanie | 1 |
Wydawca | Studio Emka |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 15 x 22,5 cm, 145 x 220 x 15 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 14 |
Długość (razem z opakowaniem) | 220 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 150 |
Ewa Hangel
Kuchnie świata i regionalne
Książki