KSIĄŻKA
Garnek Rzymski (twarda) - Ewa Hangel [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Ewa Hangel
Ilość stron 144
Okładka twarda
Opis Skąd pomysł na rzymskie garnki? Przeniosłam ogrodowe kociołkowanie, które uwielbiam, do garnka rzymskiego. Po to, by móc biesiadować z rodziną przy zdrowych pysznych daniach jednogarnkowych przez cały rok. Dlaczego właśnie rzymski garnek? Bo daje niesamowite smaki i zapachy, piecze się zdrowo i można całkowicie wyeliminować tłuszcz. Świetny zarówno do mięs, ryb jak i warzyw. Idealny na wieczorne biesiady dla każdego, kto kocha wspaniałe smaki. Autorka
Uwielbiam gotować. Gdy wchodzę do kuchni, wszystko się do mnie uśmiecha. Może powiecie, że to przejaw jakiegoś wariactwa, ale tak nie jest. Gotowanie w domu jest moją wielką pasją i, obok kociołkowania w plenerze, daje mi mnóstwo satysfakcji. Skąd pomysł na rzymskie garnki? Przeniosłam kociołkowanie w ogrodzie, które uwielbiam, do domu. Po to, by móc biesiadować z rodziną przy zdrowych, pysznych daniach jednogarnkowych przez cały rok. Dlaczego właśnie rzymski garnek? Bo gotowane w nim potrawy mają niesamowity smak i zapach, są zdrowe i można je przyrządzać bez używania tłuszczu. Jest świetny zarówno do mięs, ryb, jak i warzyw. Idealny na wieczorne biesiady dla każdego, kto kocha wspaniałe smaki. Autorka Ewa Hangel - Autorka książek kulinarnych. W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania i wspaniałych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku.
EAN 9788362304417
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-11-29
Tytuł oryginalny Garnek Rzymski (twarda)
ISBN 978-83-62304-41-7
Autor Ewa Hangel
Rok wydania 2011
Wydanie 1
Wydawca Studio Emka
Ilość stron 144
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 15 x 22,5 cm, 145 x 220 x 15
Wysokość (razem z opakowaniem) 14
Długość (razem z opakowaniem) 220
Szerokość (razem z opakowaniem) 150