KSIĄŻKA
Domowy wyrób serów - Ricki Carroll [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Potrawy dietetyczne |
Autor | Ricki Carroll |
Ilość stron | 272 |
Okładka | miękka |
Opis | Witajcie w świecie serów! Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków. Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym - jak pewnie stawiać pierwsze kroki. \"W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.\" San Francisco Examiner |
EAN | 9788381513821 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-03-12 |
ISBN | 978-83-8151-382-1 |
Autor | Ricki Carroll |
Rok wydania | 2020 |
Ilość stron | 272 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 235 x |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Pozostałe
Książki