KSIĄŻKA
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa - Elżbieta Kiewnarska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Elżbieta Kiewnarska |
Ilość stron | 32 |
Okładka | miękka |
Opis | Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie. |
EAN | 9788366617056 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2020-06-15 |
ISBN | 978-83-66617-05-6 |
Autor | Elżbieta Kiewnarska |
Rok wydania | 2020 |
Ilość stron | 32 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 145 x 240 x 4 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 5 |
Elżbieta Kiewnarska
Pozostałe
Książki