KSIĄŻKA
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa - Elżbieta Kiewnarska [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Elżbieta Kiewnarska
Ilość stron 32
Okładka miękka
Opis Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.
EAN 9788366617056
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2020-06-15
ISBN 978-83-66617-05-6
Autor Elżbieta Kiewnarska
Rok wydania 2020
Ilość stron 32
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 145 x 240 x 4
Długość (razem z opakowaniem) 240
Szerokość (razem z opakowaniem) 165
Wysokość (razem z opakowaniem) 5