KSIĄŻKA
Dania z Prowansji - Montignac Michel [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Michael Montignac, Montignac Michel |
Ilość stron | 324 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Książka jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady "wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac. Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej. Ponad 200 przepisó, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku, z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych. |
EAN | 9788388108143 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2006-09-07 |
Tytuł oryginalny | Dania Z Prowansji |
ISBN | 83-88108-14-X |
Autor | Michael Montignac, Montignac Michel |
Rok wydania | 2006 |
Wydawca | Artvitae |
Ilość stron | 324 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 14,5 x 20,5 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 145 |
Długość (razem z opakowaniem) | 202 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 15 |
Michael Montignac
Kuchnie świata i regionalne
Książki