KSIĄŻKA
Cud oliwy - Montignac Michel [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Michel Montignac, Montignac Michel |
Ilość stron | 175 |
Okładka | broszurowa |
Opis |
Autor z właściwym sobie talentem pedagogicznym pozwala nam zapoznać się z różnymi aspektami oliwy z oliwek: jej historią, kulturą, legendarnymi zaletami kulinarnymi, a w szczególności z właściwościami zdrowotnymi, zwłaszcza w dziedzinie zapobiegania chorobom serca i układu krążenia. Michel Montignac z właściwym sobie talentem pedagogicznym pozwala nam zapoznać się z różnymi aspektami oliwy z oliwek: jej historią, kulturą, legendarnymi zaletami kulinarnymi, a w szczególności z właściwościami zdrowotnymi, zwłaszcza w dziedzinie zapobiegania chorobom serca i układu krążenia |
EAN | 9788388108082 |
Dział | KSIĄŻKA |
Tytuł oryginalny | Cud Oliwy |
ISBN | 83-88108-08-5 |
Autor | Michel Montignac, Montignac Michel |
Rok wydania | 2005 |
Wydawca | Artvitae |
Ilość stron | 175 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 14 x 20 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 145 |
Długość (razem z opakowaniem) | 202 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 13 |
Michel Montignac
Kuchnie świata i regionalne
Książki