KSIĄŻKA
Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku - Marianne Magnier-Moreno [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Seria Gotowanie krok po kroku
Autor Marianne Magnier-Moreno
Ilość stron 192
Okładka miękka
Opis Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni. Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach.
Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu - w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni.
EAN 9788377734407
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-10-05
ISBN 9788377734407
Seria Gotowanie krok po kroku
Autor Marianne Magnier-Moreno
Rok wydania 2015
Ilość stron 192
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 235
Długość (razem z opakowaniem) 235
Wysokość (razem z opakowaniem) 20
Szerokość (razem z opakowaniem) 165