KSIĄŻKA
Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku - Marianne Magnier-Moreno [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Seria | Gotowanie krok po kroku |
Autor | Marianne Magnier-Moreno |
Ilość stron | 192 |
Okładka | miękka |
Opis |
Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni. Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach. Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu - w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni. |
EAN | 9788377734407 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-10-05 |
ISBN | 9788377734407 |
Seria | Gotowanie krok po kroku |
Autor | Marianne Magnier-Moreno |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 192 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 235 |
Długość (razem z opakowaniem) | 235 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Pozostałe
Książki