KSIĄŻKA
Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem - Martin Johansson [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Martin Johansson |
Ilość stron | 256 |
Opis | Przepisy, techniki i? drogi na skróty. Obejmująca prawie sto przepisów na różnego rodzaju wypieki księga to dzieło piekarza-amatora Martina Johanssona, który na chlebie zjadł zęby - dosłownie! Twarde, miękkie, krótsze, dłuższe, jasne, ciemne, kwaśne, słodkie? i do tego łatwe w przygotowaniu, bo praktyczne rady autora pokazują, że piec można jednocześnie smacznie i prosto. A wszystko to opatrzone pięknymi ilustracjami, które zachwycą zarówno sezonowego entuzjastę, jak i starego wyjadacza. Pieczenie chleba to zjawisko skomplikowane i wielowymiarowe. Można postrzegać je jako coś, co trzeba zaplanować z wyprzedzeniem i na co należy zarezerwować sobie czas, jak na przykład na partyjkę golfa czy wieczorne zajęcia z hiszpańskiego. Z drugiej strony możemy traktować je jak zwykłą część codziennego życia - coś, co robimy zawsze, ale po trochu. cytat z książki Martin Johansson to pochodzący ze Szwecji pasjonat chleba i innych wypieków. Jego dotychczasowe książki kucharskie okazały się bestsellerami. Swoje przepisy przez lata publikował również na blogu \"Pain de Martin\". Obecnie pracuje jako nauczyciel, a wolny czas poświęca na pieczenie i tworzenie kolejnych wspaniałych receptur, które zachęcają piekarzy-amatorów do przygotowania ciasta i nastawienia piekarnika. |
EAN | 9788382343168 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2021-11-04 |
ISBN | 978-83-8234-316-8 |
Autor | Martin Johansson |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 256 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 195 x 250 x |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 28 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 195 |
Przekąski, sałatki i surówki
Książki