KSIĄŻKA
Chemia żywności tom 1 [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor praca zbiorowa
Ilość stron 234
Okładka broszurowa
Opis W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
EAN 9788363623357
Dział KSIĄŻKA
Tytuł oryginalny Chemia żywności t.1
Autor praca zbiorowa
Rok wydania 2012
Wydawca WNT
Ilość stron 234
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 16,5x23,5 cm
Wysokość (razem z opakowaniem) 13
Długość (razem z opakowaniem) 240
Szerokość (razem z opakowaniem) 166