KSIĄŻKA
Chemia żywności tom 1 [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | praca zbiorowa |
Ilość stron | 234 |
Okładka | broszurowa |
Opis | W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych. |
EAN | 9788363623357 |
Dział | KSIĄŻKA |
Tytuł oryginalny | Chemia żywności t.1 |
Autor | praca zbiorowa |
Rok wydania | 2012 |
Wydawca | WNT |
Ilość stron | 234 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5x23,5 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 13 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 166 |
praca zbiorowa
Pozostałe
Książki