KSIĄŻKA
Atlas dzikich roślin jadalnych - Monika Fijołek [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Botanika
Autor Monika Fijołek
Ilość stron 192
Okładka twarda
Opis Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.
EAN 9788380593183
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2017-03-09
ISBN 978-83-8059-318-3
Autor Monika Fijołek
Rok wydania 2017
Ilość stron 192
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 240 x 30
Wysokość (razem z opakowaniem) 20
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Długość (razem z opakowaniem) 245