KSIĄŻKA
Zapiekanki Dobra Kuchnia - Iwona Czarkowska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Iwona Czarkowska |
Ilość stron | 46 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Można je przygotować z wielu składników: z makaronu, ryżu, kasz, warzyw, ziemniaków, mięsa, drobiu itp. Składniki mogą być gotowane, pieczone, rzadziej surowe, i można je łączyć niemal dowolnie, kierując się wyobraźnią kulinarną. Zapiekanki dają spore pole do popisu. Sprawdzają się jako dania obiadowe, kolacje, desery, mogą być serwowane na ciepło lub zimno. Korzystając z prostych przepisów, przygotowuje się w kilkanaście minut, choć oczywiście można też wykazać się kunsztem kulinarnym, przyrządzając danie wymagające więcej zachodu. Efekt z pewnością będzie doskonały - zapiekanki zawsze się udają. |
EAN | 9788362976966 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-06-19 |
ISBN | 978-83-62976-96-6 |
Autor | Iwona Czarkowska |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 46 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 13,5 x 21 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 4 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 130 |
Długość (razem z opakowaniem) | 210 |
Iwona Czarkowska
Kuchnie świata i regionalne
Książki