KSIĄŻKA
Domowy wyrób serów - Ricki Carroll [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Dania główne
Seria n/d
Autor Ricki Carroll
Ilość stron 280
Okładka miękka
Opis Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków! Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem? Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym -pewnie stawiać pierwsze kroki. W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser. San Francisco Examiner
EAN 9788381515405
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2022-04-11
ISBN 978-83-8151-540-5
Seria n/d
Autor Ricki Carroll
Rok wydania 2021
Ilość stron 280
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wysokość (razem z opakowaniem) 20
Długość (razem z opakowaniem) 231
Szerokość (razem z opakowaniem) 163