KSIĄŻKA
Domowy wyrób serów - Ricki Carroll [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Dania główne |
Seria | n/d |
Autor | Ricki Carroll |
Ilość stron | 280 |
Okładka | miękka |
Opis | Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków! Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem? Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym -pewnie stawiać pierwsze kroki. W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser. San Francisco Examiner |
EAN | 9788381515405 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2022-04-11 |
ISBN | 978-83-8151-540-5 |
Seria | n/d |
Autor | Ricki Carroll |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 280 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Długość (razem z opakowaniem) | 231 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 163 |
n/d
Ricki Carroll
Dania główne
Książki